Een ontspannen en bezield leider wakkert bevlogenheid in anderen aan. Wie twinkelende ogen om zich heen ziet, weet dat bezieling aanstekelijk werkt.

Wat

  • Gegarandeerd uitdagende gesprekken – onafhankelijk, scherpzinnig, duurzaam en natuurlijk discreet.

  • Gericht op ontwikkeling van keuzevrijheid en vergroting van zelfkennis

  • Inzicht in methodiek en toepassing model Spel Speler Plaats

  • Ontspannen en bezield leiderschap: minder doen met meer effect

  • Leer meer over ons online coachingsaanbod

Waarom coaching?

Als leider wordt je opgehemeld en verguisd. Op belangrijke overgangsmomenten in een organisatie weet niemand wat er moet gebeuren. Niemand weet dat zolang je luistert naar de wereld om je heen. Wie dat langdurig doet, raakt zichzelf kwijt. Dan voelt leidinggeven eenzaam en onmachtig.

Op die momenten is er maar een plaats waar jij thuis bent en waar je de antwoorden vindt, maar die weg terug, die ga je niet alleen. Op die weg heb je iemand nodig. Iemand die je helpt uitzoomen en naar binnenkeren. Die meekijkt. Een metgezel, een gids.

Toen ik zelf op die eenzame plek van de leider zat heb ik de metgezel voor die existentiële momenten gemist. Dat is mijn belangrijkste drijfveer om er nu te zijn voor anderen zoals jij.

Testimonial

Met jou ben door het verleden gegaan en hebben we samen naar de toekomst gekeken. 

Het was een prachtige mix van kleine direct toepasbare tips in de dagdagelijkse praktijk en daarnaast alle tijd om samen diepere in te gaan op grotere vraagstukken.

Het leren denken in beelden, zij het auto’s of dieren, is heel effectief, en ja ik zie nog met enige regelmaat een eend voor mij. Door jou ben ik geïntroduceerd met mindfulness. Iets wat niet direct bij mij opgekomen zou zijn om te doen, maar vanwege het goede gevoel wat ik kreeg in onze eerste sessie toch verder mee gegaan, ik heb er maar een woord voor: geweldig!

Anoniem

Interesse in

Meer weten over leiderschap

  • Lezen over bevlogen leiderschap

  • Vraag een offerte aan

  • Bel voor een intakegesprek

  • Covid19: gun je werknemers thuis een sparringpartner

Neem contact op

Wie zorgt er voor jou?

Ontspannen en bezield leiderschap begint met de vraag: waardoor laat jij je leiden? Door het verleden, het heden of de toekomst? Laat je je leiden door controle, het verleden of voel je je een roepende in de woestijn omdat je visioen door niemand begrepen voelt. In beide gevallen voel je je vaak onbegrepen, eenzaam. Wie zorgt er voor jou? Sporters gebruiken altijd coaches. Waarom jij (nog) niet?

Je maakt deze reis niet alleen. Samen met een geaccrediteerde ervaren coach onderzoek je bewuste en onbewuste beelden en gedachten over situaties in jouw leven.

En passant leer je jezelf kennen, dat geeft zicht. Je leert eigen wijze leren kennen en dat creëert een rijker leven. Je wordt milder. Eerst naar jezelf en dan naar je omgeving. Je leert de kwaliteit van zijn waarderen. Daar zijn de antwoorden die je zoekt. Problemen leer je zien als de ingang naar de oplossing en gevoelens leiden je de weg. Daar profiteer jij allereerst zelf van, maar je omgeving ook: zowel in je werk en als in je gezin kom je meer bezield over en sta je meer ontspannen stil.

Mark Hullegie