In deze tijd wordt er veel van je gevraagd: thuiswerken en daar een nieuwe structuur vinden, aandacht en zorg voor naasten. Zeker nu is aandacht voor jezelf belangrijk.

Wat we doen

  • Kwalitatief hoogwaardige gesprekken: uitdagend onafhankelijk, en scherpzinnig.

  • Ontwikkeling van keuzevrijheid en zelfkennis

  • Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording

  • Leiderschapscoaching

  • Visie-ontwikkeling

  • Sparringspartner voor werknemers thuis

Waarom leiderschapscoaching online?

We kregen de afgelopen weken veel vragen van leidinggevenden: “hoe geef ik leiding op afstand en hoe kan ik toch bouwen aan mijn team‘? Nu ik ze niet kan zien, hoe zorg ik toch dat het werk gedaan wordt? En wat zijn de consequenties als dit zo blijft? Hoe zorgen we voor de organisatie op langere termijn?” Ook voor leidinggevenden is dit een spannende tijd, waarin soms heftige besluiten genomen moeten worden en niets voorspelbaar lijkt.

Dan is een onafhankelijke blik extra van belang. Regelmatig een gesprek met iemand die zowel naast je staat als afstand heeft van de hectiek van dit moment. Online coaching is overigens al mogelijk vanaf een enkel gesprek en per gesprek te boeken.

Waarom online coaching voor werknemers?

Hoe zorg je dat je de boel in balans houdt? Al die ballen in de lucht?

In deze tijd wordt er veel van je gevraagd: thuiswerken en daar een nieuwe structuur vinden, je weg zoeken in de digitale wereld, het verdelen van tijd tussen werk en privé, aandacht en zorg voor naasten. Dan is aandacht voor jezelf extra van belang.

Veel medewerkers worstelen met vragen als “wat zijn de verwachtingen over het leveren van resultaten op afstand?’, ‘Hoe vind ik mijzelf als werknemer opnieuw uit?’ en ‘Hoe blijf ik aangehaakt bij mijn collega’s?’, ‘Van wie en hoe krijg ik mijn informatie om mijn werk goed te kunnen blijven doen?’ Voor iedere medewerker is het in deze tijd dus zoeken naar een nieuwe balans. Online coaching is mogelijk vanaf een enkel gesprek per medewerker (45 minuten). Medewerkers kunnen zelfstandig een gesprek boeken en vooraf en achteraf maken we de rekening op met jou als leidinggevende.

Coaching voor thuiswerkers: zo werkt het

Geef hier je e-mailadres op. Je krijgt de link direct toegestuurd.

 

Meer weten

  • Meer weten over ons programma leiderschap – online mogelijkheden

  • Maak een afspraak voor een gesprek.

  • Abonneer op de nieuwsbrief (ca 3x per jaar)

Neem contact op

Ervaringsdeskundig

Waarom bieden wij coaching online aan? Ook wij hebben een thuissituatie met kinderen. Ook wij moeten schipperen tussen werk en privé. Tussen opvoeden en loslaten. We hebben tijdelijk ons kantoor losgelaten en coachen nu vanuit huis want een van onze kinderen zit in een risicocategorie. Zelfs 1-op-1 coaching kan dan risicovol zijn. We weten daarom ook waarover we spreken als we coachen: we zijn ervaringsdeskundige.