Workshop werk als speelplaats

Hoe leer je iets over het model spel speler plaats én psychosynthese dat wij veelvuldig in organisaties toepassen? Door het te ervaren!  Op donderdag 30 januari gaven Mark en Marjolein een workshop aan een groep enthousiaste deelnemers.

Welk proces komt er op gang zodra je een spel creëert? Welke groepsdynamische processen komen direct op gang en wat doet dat met jou? Welke plaats neem je van nature in en welke plaats krijg je van nature toegewezen?

De workshop geeft snel inzicht en is nog leuk ook!

Reacties van deelnemers:

Humor, een spelelement, stilte, verbeelding, schoonheid, kennis. Bovenal een gezamenlijke nieuwsgierigheid in de eigen en elkaars ontdekkingsreis.

Ruimte geven aan het ongewisse en onbekende waarin we als deelnemer ons begaven.

Lees hier het verslag van een Yolande van Wijk, zakelijk leider van de Broedplaats Academie.

Written by : Mark Hullegie

Ik schrijf en spreek graag over andere perspectieven zoals op werk, op teamdynamiek en op signalen uit teams en mensen. Die perspectieven zijn vaak niet zomaar ontstaan. Ze zijn geworteld in ervaringen uit de praktijk als leidinggevende, ondernemer en coach. Ik ben gefascineerd door de rijkdom van onze binnenwereld die we via onze verbeelding kunnen leren kennen. Hoezeer we ons daarin ook vrij en veilig kunnen voelen. Ik hoop dat ik je met deze verhalen inspireer.

Nieuws in je bus

Vier keer per jaar het laatste nieuws over bevlogenheid, leiderschap en evenementen.

Vergelijkbare blogs