Rabbi Dr. Abraham Twerski: stress als signaal

De video van Rabbi dr. Abraham Twerski waarin hij de transformatie van kreeften heel treffend beschrijft. Ik haal hem aan in mijn blog over burn-out. Kreeften schijnen regelmatig hun pantser af te werpen onder een rots zodra ze uit hun jas groeien.

Written by : Mark Hullegie

Ik schrijf en spreek graag over andere perspectieven zoals op werk, op teamdynamiek en op signalen uit teams en mensen. Die perspectieven zijn vaak niet zomaar ontstaan. Ze zijn geworteld in ervaringen uit de praktijk als leidinggevende, ondernemer en coach. Ik ben gefascineerd door de rijkdom van onze binnenwereld die we via onze verbeelding kunnen leren kennen. Hoezeer we ons daarin ook vrij en veilig kunnen voelen. Ik hoop dat ik je met deze verhalen inspireer.

Nieuws in je bus

Vier keer per jaar het laatste nieuws over bevlogenheid, leiderschap en evenementen.

Vergelijkbare blogs

Leave A Comment