Op 10 december komt het boek ‘zoek het verhaal’ uit. Wil je bij de online boekpresentatie zijn? Of wil je meer weten?

Waarom dit boek?

Voor wie het nog niet heeft gezien: Dimensies van Groei en Bevlogen Teams bestaan 5 jaar. Veel klanten weten al dat we regelmatig werken met het model “Spel Speler Plaats”.  We hebben al tientallen keren, bij heel veel gesprekken de voor velen welbekende driehoek getekend en hebben in gesprek laten zien hoe een andere blik op een organisatie het spel dat gespeeld wordt, kan veranderen.

We wilden heel graag deze kennis bundelen in een boek en nu is het zover!

“Zoek het verhaal: hoe model Spel-Speler-Plaats het leuk maakt om naar #@*&%-situaties in gezin en organisatie te kijken”

Waar gaat het boek over?

Misschien heb ik ook bij jou aan tafel het model van spel speler plaats uitgetekend. Wat het model zo leuk maakt is dat het helpt om vanuit verschillende invalshoeken naar een probleem of uitdaging te kijken. Soms is de andere kijk al voldoende om verder te kunnen. Een andere keer ontstaat er daarna een interventie die paradoxaal is en precies juist. Het wordt een beetje spelen.

Over dit model hebben we een boek geschreven. Op 10 december komt het uit. We hebben het “zoek het verhaal” genoemd, want verhalen zijn een prachtig en krachtig middel om dat spel weer centraal te zetten. Zo kunnen we weer leren spelen – in organisatie én gezin. Want “als je het in je gezin kan, kun je het overal” zei Covey al. Nieuwsgierig? Jij kunt erbij zijn op (digitale) boekpresentatie op 10 december!

Wat kun je verwachten tijdens de boekpresentatie?

Tijdens de sneakpreview konden we alvast wat reacties peilen. Natuurlijk stoppen we ook andere elementen in het programma voor de liefhebbers die twee keer mee doen. Zomaar een paar reacties:
– Wat een heldere uitleg marjolein, ik zit te genieten
– Indrukwekkend!
– Pffffff. Sterk dat je zo kan denken
– Ik ben erbij omdat ik nieuwsgierig ben naar jullie boek & verhalen!
– Heerlijk herkenbaar; het ‘grote spel van het leven’
– Spelen en vals spelen?

Hoe kun je erbij zijn?

De boekpresentatie  en signeersessie van “Zoek het verhaal: hoe model Spel-Speler-Plaats het leuk maakt om naar #@*&%-situaties in gezin en organisatie te kijken” is online, via Zoom. Als je je opgeeft, ontvang je van ons de zoom-link waarmee je die middag kunt inloggen.

Wanneer? Donderdag 10 december, van 16:00 tot ca. 17:30

Meedoen?

Stuur een mail naar admin@dimensiesvangroei.nl o.v.v. “ja, ik ben graag bij de boekpresentatie van 10 december”.

Written by : Bevlogen Teams

Wij van Bevlogen Teams werken nu 5 jaar met ondernemers en leiders in organisaties aan bevlogenheid en leiderschap. Graag schrijven we over onze kijk op de situaties die we tegenkomen in de praktijk en hopen hiermee soms een ander perspectief op de zaak te geven. Hartelijke groet, Mark, Marjolein en Yolande

Nieuws in je bus

Vier keer per jaar het laatste nieuws over bevlogenheid, leiderschap en evenementen.