Bevlogen Teams werkt sinds 2015 samen met directies en management aan duurzaam bevlogen organisaties.

B

evlogenheid begint bij ruimte bieden aan de tegenstem. In die spanning die dan ontstaat kan bevlogenheid groeien. Bevlogen mensen halen voldoening uit hun werk, zijn zeer betrokken en voelen zich energiek, vitaal en trots. Daarmee draagt bevlogenheid bij aan onze psychische én lichamelijke gezondheid. 

Wij zijn, als onderdeel van Dimensies van Groei, een sociale en duurzame onderneming. Het doel is bezieling in het werk. Je zet ons in bij overgangsmomenten in een organisatie. Denk aan wisseling van eigenaar of een nieuw directieteam. Bij fusies, ruzies en visieontwikkeling in organisaties. Soms ook wanneer de onderstroom teveel afwijkt van de bovenstroom. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Mark Hullegie – organisatiecoach & oprichter

Mark Hullegie Bevlogen Teams

Wat je over Mark moet weten

Mark is een ‘mensenmens’, sociaal en met oog voor iedereen en juist ook voor mensen aan de ‘rand’. Met een scherpe blik voor wat er gaande is in situaties, groepen en organisaties. Mark is EMCC geacrrediteerd Leiderschapscoach. Naast Droneconsultancy, geeft het begeleiden van organisaties op basis van Psychosynthese veel voldoening. Het mag utopisch klinken, maar Mark’s doel is om elke organisatie een gezonde organisatie te laten zijn. Een werkelijk gezonde organisatie is er een waar mensen duurzaam met plezier (samen)werken en bijdragen aan een betere wereld.

Lees meer over Mark.

Meer over Yolande van Wijk – organisatiecoach

Yolande van Wijk

Wat je nog over Yolande moet weten

Yolande is een betrokken en bevlogen ondernemer met ruim 25 jaar ondernemerservaring. Die ervaring deelt ze graag met andere ondernemers en teams. Yolande is altijd pragmatisch, sprankelend en vol met ideeën. Als coach gaat ze graag met je op reis. Sinds 2019 is Yolande zakelijk leider van de Broedplaats Academy, een opleidingsinstituut op basis van psychosynthese dat voluit leven als missie heeft.

Lees meer over Yolande.

Meer over Marjolein van der Linden – ondersteuning

Marjolein van der Linden

Wat je nog over Marjolein moet weten

Marjolein is mede-eigenaar van Dimensies van Groei, Stiefgoedcoach en op de achtergrond betrokken bij Bevlogen Teams. Met ruim twintig jaar onderwijservaring op het HBO is zij de programmaspecialist voor de leiderschapsprogramma’s. Ook doet ze een groot deel van de administratie, dus de rekening krijg je altijd van haar.

Lees meer over Marjolein.

Design Engineering & Contracting
Reclamebureau Roorda
Meesters in beheer
Luchtverkeersleiding Nederland
SeederdeBoer
Stichting Gezondheidszorg Utrecht