Bevlogen Teams werkt sinds 2015 samen met directies en management aan duurzaam bevlogen organisaties.

B

evlogenheid is niet hetzelfde als altijd enthousiast en vrolijk zijn. Bevlogen is juist ruimte bieden aan de tegenstem. Ritme en balans. In die spanning ontstaat bevlogenheid. Organisaties maken een reis, maar kennen vaak het landschap niet waardoor zij reizen. Onverwachte obstakels zorgen dan voor chaos in de organisatie en eenzaamheid in de top. Het effect is een een angstige, voorzichtige, behoudende cultuur die zichzelf vaak lang in stand houdt. Zonde van het verlies van energie en potentieel. Een magere 20% van de Nederlandse werknemers voelt zich nu bevlogen en betrokken bij het bedrijf waar ze voor werken. Dat moet beter kunnen, toch?

Bevlogen mensen halen voldoening uit hun werk, zijn zeer betrokken en voelen zich energiek, vitaal en trots. Daarmee draagt bevlogenheid bij aan onze psychische én lichamelijke gezondheid. Met het begeleiden van leiders en organisaties in existentiële overgangsfasen en crises doen wij wat we het liefste doen. Niet onbelangrijk: bevlogenheid maakt mensen productiever en innovatiever.

Bij overgangsmomenten in een organisatie. Denk aan wisseling van oorspronkelijke eigenaar naar een eerste directie(team). Bij fusies, ruzies en visieontwikkeling in organisatie waar de nadruk teveel op het doen is komen te liggen. Soms ook wanneer de onderstroom teveel afwijkt van de bovenstroom.

Wij zijn, als onderdeel van Dimensies van Groei, een sociale en duurzame onderneming. Wij geven niet om veel geld verdienen. Het doel is bezieling in het werk. We reizen zoveel mogelijk met OV, gebruiken zoveel mogelijk tweedehands materialen en dragen bewust bij aan een circulaire duurzame economie.

Wij zijn geen consultancybureau. We lijken soms meer op organisatietherapeuten dan op adviseurs. We vertellen niet wat je moet doen, maar reizen een tijdje mee en vergroten keuzevrijheid, werkplezier en bevlogenheid in de organisatie. Mensen voelen zich meer thuis op het werk. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Enkele feiten

0
Bedrijven in Nederland
0
Aan goede doelen in 2021
0
Pakken drop tijdens workshops

Mark Hullegie – organisatiecoach & oprichter

Mark Hullegie Bevlogen Teams
Wat je over Mark moet weten

Ik kijk van jongs af aan met nieuwsgierigheid naar gedrag van mensen. Met name in groepen kan snel ongewenst en niet-effectief gedrag ontstaan. Met een opleiding vliegtuigbouwkunde, een managementopleiding, een geaccrediteerde vijfjarige coachingopleiding Psychosynthese en 15 jaar ervaring op Schiphol weet ik veel van het landschap waardoor organisaties reizen om hun ambities te verwezenlijken. Ik heb ruime ervaring met management/leiderschap en groepsdynamiek. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van stress, burn-out en pestgedrag. Mij mag je wakker maken om te sparren over signalen in je organisatie of in je team.

Lees meer over Mark op LinkedIn.

“Marc Treling over Mark”

Wie met Mark samenwerkt, komt snel tot de kern waardoor je zelf weer een volgende stap zetten in je ontwikkeling kunt zetten. Mark is een meester in het luisteren. Zijn kijk op teams is fenomenaal. Kortom een professional en een bijzonder fijn mens om mee samen te werken.”

Marjolein van der Linden – organisatiecoach & programmamaker

Wat je nog over Marjolein moet weten

Marjolein studeerde Informatiewetenschap en psychosynthese en heeft ruim 20 jaar ervaring als docente en studieloopbaanbegeleider op de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft ze haar eigen coachpraktijk voor jongeren “die niet weten wat ze willen”. Marjolein creëert inspirerende en transformerende programma’s voor Bevlogen Teams. Lees meer over Marjolein op LinkedIn.

“Yolande over Marjolein”

Marjolein is een expert in het uitpluizen van situaties en informatie. Zij weet zo helder tot de kern te komen en de rode draad te benoemen. Zij is als geen ander in staat om mensen in contact te brengen met hun potentie en bijdrage aan het groter geheel.

Marjolein van der Linden Bevlogen Teams

Meer over Yolande van Wijk – organisatiecoach

Yolande van Wijk
Wat je nog over Yolande moet weten

Ik ben een betrokken en bevlogen ondernemer met ruim 25 jaar ervaring met het initiëren, creëren, ontwikkelen en ook loslaten van verschillende bedrijven. Ik werk graag samen met ondernemers en ondernemende mensen en teams. Als coach begeleid ik jou graag op je innerlijke reis naar betekenis en zingeving en hoe je hieraan vorm kan geven in jouw werk of onderneming. Sinds 2019 ben ik zakelijk leider van de Broedplaats Academy, een opleidingsinstituut op basis van psychosynthese dat voluit leven als missie heeft. Lees meer over Yolande op LinkedIn.

“Mark over Yolande”

Yolande is een enthousiaste ondernemer met passie voor ondernemers. Energiek en reislustig. In haar buurt komt iedereen in beweging. Daarnaast is ze een kei in organiseren en regelen en absoluut betrouwbaar.

Design Engineering & Contracting
Reclamebureau Roorda
Meesters in beheer
Luchtverkeersleiding Nederland
Stichting Gezondheidszorg Utrecht
Opleidingen voor informatieprofessionals
SeederdeBoer
Schiphol Group