Directie, management en HR in de sectoren techniek, consultancy, luchtvaart, logistiek en zorg.

Workshop spel speler plaats

Aan de slag met de methode uit het boek

Bij verleiding tussen hem en haar is de basishouding doorslaggevend. Er zijn allerlei mogelijkheden, de ander wordt uitgenodigd in die ruimte mee te bewegen. Daar samen te dansen, zonder voor opgezet doel of uitkomst: eventjes samen zijn.

Jullie aanwezigheid, met open ogen, alertheid en plezier, was voor mij voelbaar. Waarbij ik me geen moment afgevraagd heb: wat jullie van mij vonden, of ik het wel ‘goed’ deed, enzovoort. Ruimte geven aan het ongewisse en onbekende waarin we als deelnemer ons begaven.

Alsof er een semi bewuste beweging van overgave was.

Pieter van Loon, Relatietherapeut, Alcade

 coaching

Je kunt op een moment in je leven komen waarop je alles wat je tot nu toe gedaan hebt, op een weegschaal legt. Je maakt de balans op.: ‘in hoeverre leef ik mijn leven? Ligt de manier waarop ik handel in lijn met wie ik daadwerkelijk ben?’

In je eentje is het lastig om heldere antwoorden te krijgen op zulke vragen. Mark hielp mij te ontdekken, of misschien beter gezegd te herontdekken, hoe ik mijn leven wil leiden, wie ik ook alweer daadwerkelijk ben. Ik kreeg nieuwe inzichten maar ook concrete tools aangereikt om niet terug te vallen in oude denkpatronen en valkuilen. Hierdoor kan ik weer mijzelf zijn.

Anoniem, HR manager

Verbinding maken doe je zelf, verbonden blijven doe je samen als team

Een tweedaagse ‘verbindingsreis’ om elkaar beter te leren kennen. Dat was de opdracht. Geen psychologisch gedoe, want daar waren we klaar mee, maar een gezellige reis die verbindend werkt. Het resultaat na de tweedaagse: ik ken en begrijp mijn collega’s nu veel beter en de samenwerking verloopt beter. Beoordeling: zeer goed

Leiderschapscoaching

Met jou ben door het verleden gegaan en hebben we samen naar de toekomst gekeken. 

Het was een prachtige mix van kleine direct toepasbare tips in de dagdagelijkse praktijk en daarnaast alle tijd om samen diepere in te gaan op grotere vraagstukken. Het leren denken in beelden, zij het auto’s of dieren, is heel effectief, en ja ik zie nog met enige regelmaat een eend voor mij. Door jou ben ik geïntroduceerd met mindfullness. Iets wat niet direct bij mij opgekomen zou zijn om te doen, maar, vanwege het goede gevoel wat ik kreeg in onze eerste sessie toch verder mee gegaan, ik heb er maar een woord voor, geweldig!

Anoniem, Potential CFO

Een middag op reis

Ik heb een goed gevoel bij de middag, een open sfeer en leuk dat er goede ideeën uit zijn gekomen. De meditatie mocht nog wat langer duren. Het was voor het eerst dat we een middag lieten faciliteren en dat beviel.

Analyse in actie

Team publiek

In 2019 begeleidden Mark en Marjolein het team publiek om de onderlinge samenwerking te versterken en (nog) meer bevlogenheid te creëren. “Werken met twinkels in je ogen”, dat spreekt me aan.

Door het traject van interviews en een teamsessie is inderdaad meer samenwerking en meer onderlinge veiligheid ontstaan. Jullie wisten ons te vertragen, meer te verdiepen om op die andere laag te komen wat nodig om samen tot iets concreets te komen. Mark en Marjolein voelen de groep goed aan. Het boekje dat we na afloop kregen, met de analyse van het traject erin was waardevol, omdat het body gaf aan die andere, diepere laag.

Het werken met en actief inzetten van de verbeeldingskracht; van mannelijke en vrouwelijke energie in een speels mengsel van werkvormen: daar wil ik graag meer van proeven!

Paul van Dinten, partner SeerderDeBoer