Directie, management en HR in de sectoren techniek, consultancy, luchtvaart, logistiek en zorg.

Workshop spel speler plaats

Aan de slag met de methode uit het boek

Bij verleiding tussen hem en haar is de basishouding doorslaggevend. Er zijn allerlei mogelijkheden, de ander wordt uitgenodigd in die ruimte mee te bewegen. Daar samen te dansen, zonder voor opgezet doel of uitkomst: eventjes samen zijn.

Jullie aanwezigheid, met open ogen, alertheid en plezier, was voor mij voelbaar. Waarbij ik me geen moment afgevraagd heb: wat jullie van mij vonden, of ik het wel ‘goed’ deed, enzovoort. Ruimte geven aan het ongewisse en onbekende waarin we als deelnemer ons begaven.

Alsof er een semi bewuste beweging van overgave was.

Pieter van Loon, Relatietherapeut, Alcade

 coaching

Je kunt op een moment in je leven komen waarop je alles wat je tot nu toe gedaan hebt, op een weegschaal legt. Je maakt de balans op.: ‘in hoeverre leef ik mijn leven? Ligt de manier waarop ik handel in lijn met wie ik daadwerkelijk ben?’

In je eentje is het lastig om heldere antwoorden te krijgen op zulke vragen. Mark hielp mij te ontdekken, of misschien beter gezegd te herontdekken, hoe ik mijn leven wil leiden, wie ik ook alweer daadwerkelijk ben. Ik kreeg nieuwe inzichten maar ook concrete tools aangereikt om niet terug te vallen in oude denkpatronen en valkuilen. Hierdoor kan ik weer mijzelf zijn.

Anoniem, HR manager

Verbinding maken doe je zelf, verbonden blijven doe je samen als team

Een tweedaagse ‘verbindingsreis’ om elkaar beter te leren kennen. Dat was de opdracht. Geen psychologisch gedoe, want daar waren we klaar mee, maar een gezellige reis die verbindend werkt. Het resultaat na de tweedaagse: ik ken en begrijp mijn collega’s nu veel beter en de samenwerking verloopt beter. Beoordeling: zeer goed

Leiderschapscoaching

Met jou ben door het verleden gegaan en hebben we samen naar de toekomst gekeken. 

Het was een prachtige mix van kleine direct toepasbare tips in de dagdagelijkse praktijk en daarnaast alle tijd om samen diepere in te gaan op grotere vraagstukken. Het leren denken in beelden, zij het auto’s of dieren, is heel effectief, en ja ik zie nog met enige regelmaat een eend voor mij. Door jou ben ik geïntroduceerd met mindfullness. Iets wat niet direct bij mij opgekomen zou zijn om te doen, maar, vanwege het goede gevoel wat ik kreeg in onze eerste sessie toch verder mee gegaan, ik heb er maar een woord voor, geweldig!

Anoniem, Potential CFO

Een middag op reis

Ik heb een goed gevoel bij de middag, een open sfeer en leuk dat er goede ideeën uit zijn gekomen. De meditatie mocht nog wat langer duren. Het was voor het eerst dat we een middag lieten faciliteren en dat beviel.

Analyse in actie

Onderstroom boven water

In de ochtend deden we een oefening – meditatie – om wat “los” te komen. Ik merk dat ik trots ben op ons team en kan dat ook melden. Na de koffie leren we technieken voor het ontwikkelen van ‘abstracte denken’. Er ontstaat ruimte, er wordt gedeeld.

Na de lunch gaan we in groepjes inhoudelijk aan de slag, gebruikmakend van de technieken van die ochtend. Het resultaat is dat we minder hoofdig en meer creatief aan de slag zijn. Aan het eind van de dag presenteren we de resultaten die we in de komende overleggen zullen gaan uitdiepen.

Anoniem, Senior manager, logistiek