Nieuw: individueel leiderschapsprogramma voor MKB directeur

Jezelf kennen is nodig en belangrijk in deze tijd van transformatie, grote veranderingen en de gevraagde wendbaarheid. Hoe krijg je en hou je als directeur een bevlogen bedrijf? Van jou op je directiepositie maken mensen iets van je, positief of negatief. Je kunt daar meer of minder last van hebben. Andersom is ook waar: hoe jij kijkt naar je team, daar gaan mensen naar staan. Met deze kracht, die van onze verbeelding, gaan we samen aan de slag.

Wat

 • Meer bevlogenheid in de groep en betere samenwerking

 • Meer verantwoordelijkheidsbesef en minder zelf doen

 • Twinkels in de ogen van je medewerkers

 • Ontspannen en bezield leiderschap: minder doen met meer effect

Waarom coaching?

Leidinggeven aan een bedrijf of organisatie is prachtig, uitdagend en verslavend, maar ook een eenzame reis, langs eilanden van onmacht en angst én hard werken in tijden van tegenspoed. Projectie ligt op de loer en dat zorgt voor ongewenste situaties. Daarom is stevige zelfkennis en die van het bedrijf of organisatie cruciaal. Veel tijd en aandacht gaat uit naar de inhoud van het werk, de processen en het besturen. Hoe gaat het met jou? Hoe staat de organisatie ervoor? Hoe gaat het echt met je mensen?

Leiderschapscoaching: de regie in handen nemen

Een ontspannen en bezield leider wakkert bevlogenheid in anderen aan. Wie twinkelende ogen om zich heen ziet, weet dat bezieling aanstekelijk werkt.

Herken je dit?

Je ziet:

 • Oplopend ziekteverzuim zonder duidelijke reden
 • Veel spanning en gedoe tussen mensen
 • Slechte werksfeer
 • Weinig verantwoordelijkheidsgevoel of eigenaarschap
 • Onvoldoende samenwerking
 • Angstcultuur of onveiligheid (symptomen herkennen? Lees ons blog hier)
 • Sabotage
 • Weerstand tegen elke verandering

Je hebt:

 • Twijfels of je het juiste doet?
 • Een groot gevoel van verantwoordelijk
 • Moeite om dit vol te houden

Onze aanpak

Onze op alle onderdelen apart beproefde modellen zoals spel speler plaats en psychosynthese technieken voegden wij samen voor dit unieke traject met drie fasen die we in principe met jou alleen doorlopen:

Praktische informatie

De trajecten vinden plaats op ons kantoor op de Seinstraat 22, te Hilversum. De gesprekken duren 1,5 tot maximaal 2 uur. Huiswerk, lezen en testen maken is onderdeel van dit intensieve traject. Tussen de gesprekken zit 2 tot 3 weken en soms iets meer.

Losse gesprekken (bij)boeken? Dat kan. Het normale uurtarief is: €300,00 ex btw. Dat is inclusief eventuele reiskosten en reistijd, voorbereiding, uitwerking van het gesprek, locatiehuur enzovoort.

Testimonial

Met jou ben door het verleden gegaan en hebben we samen naar de toekomst gekeken. 

Het was een prachtige mix van kleine direct toepasbare tips in de dagdagelijkse praktijk en daarnaast alle tijd om samen diepere in te gaan op grotere vraagstukken.

Het leren denken in beelden, zij het auto’s of dieren, is heel effectief, en ja ik zie nog met enige regelmaat een eend voor mij. Door jou ben ik geïntroduceerd met mindfulness. Iets wat niet direct bij mij opgekomen zou zijn om te doen, maar vanwege het goede gevoel wat ik kreeg in onze eerste sessie toch verder mee gegaan, ik heb er maar een woord voor: geweldig!

Anoniem

Mark Hullegie

Mark Hullegie (1975) is geaccrediteerd psychosyntheticus sinds 2014 en sindsdien vele uren ervaring opgedaan met het coachen van leidinggevenden, managementteams en afdelingen voor Bevlogen Teams. Daarnaast heeft hij zelf ervaring als leidinggevende en projectmanager binnen Schiphol Group, is hij vader en stiefvader in een samengesteld gezin en directeur van Droneconsultancy. Groepsdynamiek, onveiligheid in groepen en pesten hebben zijn speciale aandacht sinds zijn jeugd. Mark is ervaringdeskundig op het gebied van burn-out, stress en persoonlijk leiderschap. Als coach is hij eigenwijs, onafhankelijk, scherp, discreet, uitdagend, verbindend en mild.

Samen met Marjolein van der Linden schreef hij het boek ‘Zoek het Verhaal’ over de toepassing van het model Spel Speler Plaats dat zeer geschikt is voor organisaties en gezinnen.

Interesse in

Meer weten over leiderschap en model spel speler plaats

Artikelen en blogs